FROKOSTSEMINAR – 19. JUNI 2024

FLOP OR NOT – SE OPPTAKET

Den 19. juni 2024 arrangerte vi et inspirerende frokostmøte hvor vi utforsket hvordan bransjesamarbeid kan forme morgendagens produkter og matvaner. Se opptaket under.

Se video fra seminaret under. Enjoy 

Hva kan jeg forvente?

Utforsk Programmet

Få innsikt fra bransjeledere, delta i spennende diskusjoner og oppdag veien til suksess i morgendagens produktutvikling.

Frokost og Registrering

08:00 – 08:30

Vi sørger for at du får en fin start på dagen med litt lett frokost og en god kopp kaffe. Du får også mulighet for å se, bruke og oppleve innsiktsverktøyet som er en sentral del av Food (R)evolution via en smaksprøvetest. Resultatet av testen kan du få innsikt i når det formelle programmet er over.

Food (R)evolution på 15 minutter

08:30 – 08:45

Prosjektet Food (R)evolution er nå avsluttet. Hvilket konsept endte vi med, hva er ambisjonen og hva skjer fremover?

Taler: Marthe Hiorth  /  Coor

Innsikt er veien til forbrukerens mage

08:45 – 09:00

Foodback AS er et norsk start-up selskap som kan tilby en totalreise rundt forbrukerinnsikt innen både HORECA og dagligvare. Hvilke verktøy kan vi implementere for å øke treffsikkerheten i morgendagens produktutvikling?

Taler: Daniel Chaibi  /  Foodback

Produktutvikling med forbrukeren i førersetet: En historie fra virkeligheten

09.00 – 09:30

Hør hvordan Q- Meieriene arbeider i praksis og hvordan ulike innsiktsverktøy bidrar til at produkter ikke flopper.

Taler: Heine Eliassen  /  Q- Meieriene / O. Kavli

Paneldebatt

09.30 – 10:15

Kan bransjesamarbeid fremme morgendagens produkter?

Morgendagens produkter må være mer bærekraftige enn gårsdagens. Kan samarbeid mellom serveringsaktører og matprodusenter være løsningen for høyere suksessrate på innovasjoner og et bedre klimaavtrykk?

Panel: Christian Dahl (Coor), Cecilie Sand (Orkla), Hanne-Lene Dahlgren (Team Tomorrow), Antje Gonera (Nofima), Heine Eliassen (Q-meieriene/ O. Kavli)

Talere

Marthe jobber som forretningsutvikler i Coor Service Management AS og har siden oppstart i 2021 vært prosjektleder for Food (R)evolution. Hun brenner for samarbeid og ambisiøse visjoner og er stolt av det arbeidet Food (R)evolution representerer– på tvers av verdikjeden for mat. 

Marthe Hiorth

Prosjektleder / Coor Service Management

Daniel er teknologi- og produktsjef i Foodback, og brenner for å lage enkle løsninger som føles naturlig for brukere og gir verdi umiddelbart. Oppvokst på restaurant har Daniel inngående kjennskap til matbransjen. Han har vært ansvarlig for utvikling av feedback-teknologien brukt til å skape datadrevne beslutningsgrunnlag i Food (R)evolution. 

Daniel Chaibi

Co-Founder & CTO / Foodback

Solid erfaring fra forretningsutvikling, innovasjon og merkevareledelse fra næringsmiddelaktører som Orkla, Jacobs Douwe Egberts, Safari Catering med flere. Brenner for å skape mat- og drikkeprodukter, løsninger og prosesser som gjør livene våre enda bedre hver dag.   

Heine Eliassen

Salgssjef for Storhusholdning i Q-Meieriene og O.Kavli

Paneldebatt

Utforsk Vårt Panel

Diskusjonen om morgendagens produkter krever et bredt spekter av perspektiver og ekspertise. I denne paneldebatten vil vi utforske de potensielle fordelene og utfordringene ved et samarbeid mellom serveringsaktører og matprodusenter. Vi vil diskutere hvordan dette samarbeidet kan bidra til å utvikle og tilby produkter som ikke bare møter forbrukernes behov, men også er bærekraftige og miljøvennlige.

Christian Dahl

Som Director Service Development i Coor jobber Christian med løpende utvikling av Coors tjenestetilbud. Christian var en av «grunnleggerne» bak ideen til Food (R)evolution og har fulgt prosjektet fra idestadiet i 2019/2020 til dit der har endt opp i dag. Christian er uredd og nytenkende og vil inspirere! 

Cecilie Sand

Cecilie Sand er Sr Key Account Manger i Orkla Foods Norge med ansvaret for flere store kunder i serveringsbransjen. Med bakgrunn fra forretningsutvikling, innovasjon og marketing i REMA 1000 og Orkla Foods gjør at hun har fokus på helhetlig løsninger og samarbeid for å skape vekst med kundene. 

Hanne Lene Dahlgren

Som Norges fremste formidler av vegetarentusiasme, går Hanne-Lene Dahlgren i front for å redusere personlig kjøttforbruk. Hun har gitt ut to av Norges mest solgte kokebøker og har vunnet en rekke priser for sitt grundige arbeid og formidlingsevne. Hanne-Lene er  gründer, styreleder og bærekraftansvarlig  i Team Tomorrow. 

Antje Gonera

Antje er seniorforsker for innovasjon og leder Nofimas strategiske forskningsprogram «FoodForFuture». Mange av prosjektene hun er engasjert i, legger til rette for bærekraftig endring av matsystemet. Hun har vært med i innsiktsarbeidet som ledet til Food(R)evolution og vært ansvarlig for forbrukerforskningen i prosjektet. 

Heine Eliassen

Heine i fra O.Kavli og Q-meieriene har bred erfaring fra forretningsutvikling, innovasjon og merkevareledelse i selskaper som Orkla, Jacobs Douwe Egberts og Safari Catering. Han brenner for å skape mat- og drikkeprodukter som forbedrer hverdagen vår. Heine vil dele sin innsikt om hvordan vi kan utvikle bærekraftige og forbrukervennlige produkter gjennom innovasjon og samarbeid.

Hva er prosjektet?

Food (R)evolution

Food (R)evolution er et prosjekt som har hatt som ambisjon å revolusjonere matindustrien gjennom å etablere et formelt bransjesamarbeid mellom matprodusenter og kantiner knyttet til produktutvikling. Mer spesifikt omhandler det forbrukertesting av nye (mer bærekraftige) produkter i kantiner på reelle forbrukere for å forbedre treffsikkerheten til matprodusentene innen produktutvikling. En annen mulighet med en slik modell er å øke produktkunnskapen og -kjennskapen til nye (mer bærekraftige) produkter hos både storkjøkkenpersonell og kantinegjester (forbrukere). Gjennom dette kan man endre «gamle» handlingsmønster og legge til rette for et redusert klimaavtrykk via økt konsum av morgendagens produkter.

Hvorfor bør jeg delta?

5 Grunner til å delta på frokostmøtet

  1. Få Innsikt:  Hør om prosjektet og få innsikt fra bransjeledere om hvordan bransjesamarbeid kan forme morgendagens produkter.
  2. Nettverk: Delta på vårt gratis frokostmøte og snakk med ledende stemmer innen mat- og serveringsindustrien.
  3. Inspirasjon: Bli inspirert av spennende diskusjoner og historier fra virkeligheten om produktutvikling og bransjesamarbeid.
  4. Læringsmuligheter: Delta i paneldebatten og lær mer om hvordan bransjesamarbeid kan øke suksessraten på innovasjoner og bidra til et bedre klimaavtrykk.
  5. Praktiske Verktøy: Få innsikt i ulike verktøy og metoder som kan bidra til å sikre suksess i morgendagens produktutvikling.

Grip muligheten nå og meld deg på for en morgen fylt med inspirasjon og innsikt.