Foodback Expands to Take Away & Delivery

by | 12. March 2019

In 2017, we released the next generation Foodback, with a brand new Bill Folder and Analytics Portal. We have received lots of positive feedback about the solution, and have since rolled out to Norway’s most known restaurant brands.

Now what about the eating establishments that do not hand out the bill after the meal? Take Away? Canteens? Cafés? Hotel Breakfasts? All important meal experiences, where feedback is equally important. Well, wait no more, we have the answer.

Same All-Inclusive Solution

Here at Foodback, we’re all about simplicity. The industry we’re serving are filled with busy people, and they need tools that just work. That’s why we have created a brand new set of questions for Delivery and Take Away, which are carefully split into 4 pre-defined categories:

So there is still no need for a comprehensive implementation project, workshops or similar. After you have signed with Foodback, you’re up and running in a jiffy!

Flexible Integration

With our flexible integration, we can serve the same experience in your own app, via Push, SMS or Email. It’s very easy to get started, and as always, you are in control of the look and feel, so it integrates perfectly with your existing brand.

Interactive Advertisements

Since we’re moving onto the guests’ own devices, we can now make the advertisement a link to a campaign or similar on your home page. We even support GIF’s to make them more engaging.

The User Experience

We’ve kept the fast and simple experience from our Bill Folder, and made it even simpler. 5 questions and a comment, and the user is done in 30 seconds.

Want Us to Help You Become Data-Driven?

 

More From Our Blog

Foodback på Gladmat 2019

Foodback på Gladmat 2019

  I år skal Nordens ledende matfestival, Gladmat, kjøre Foodback på alle sine 150+ utstillere! Både Gladmat og Foodback er Stavanger-basert, som gjør samarbeidet ekstra kjekt! Alle som bruker Foodback under Gladmat 2019 kan vinne flotte premier som hentes hos...

Øk omsetning fra kinesere med Alipay og WeChat Pay

Øk omsetning fra kinesere med Alipay og WeChat Pay

Visste du at mobilbetaling i Kina vil ha 650 millioner aktive brukere i 2018? De som dominerer dette markedet er Alipay og WeChat Pay. Disse aktørene er ikke et rendyrket betalingsmiddel, men de tilbyr en komplett markedsplass som deres brukere benytter daglig. Med...

Foodback på Svalbard

Foodback på Svalbard

78 grader nord Dette er så langt nord du kan komme hvor du finner restauranter, og Foodback er på plass i Funktionærmessen, Restaurant Nansen og Coal Miners' Bar & Grill. Her finner du alt fra internasjonale retter laget av de beste råvarer, fokus på arktiske...

Foodback fra Bergen til Kirkenes

Foodback fra Bergen til Kirkenes

Ship O'Hoy og velkommen om bord! Hver dag siden 1893 har Hurtigruten seilt langs Norges kyst og gitt passasjerer uforglemmelige opplevelser. For snaut to måneder siden steg Foodback om bord. Hurtigruten har 16 skip som seiler fra Svalbard i nord til Antarktis i sør....

Heisann, Hello, Tjena, Guten tag, 你好, Oi!

Heisann, Hello, Tjena, Guten tag, 你好, Oi!

Vi har jobbet hardt med dette en stund nå, og er stolte av å endelig kunne annonsere sterkt forbedret språkstøtte i Foodback. Fra og med i dag støtter vi følgende språk Norsk Engelsk Svensk Tysk Portugisisk (Brasiliansk) Kinesisk (simplified) Sommeren er her, og...