Visste du at mobilbetaling i Kina vil ha 650 millioner aktive brukere i 2018? De som dominerer dette markedet er Alipay og WeChat Pay. Disse aktørene er ikke et rendyrket betalingsmiddel, men de tilbyr en komplett markedsplass som deres brukere benytter daglig.

Med Foodback har du nå muligheten til å bli en del av denne markedsplassen, og bli synlig for flere hundre tusen kinesiske turister årlig. Sammen med vår støtte for kinesisk, lansert tidligere i år, har vi en totalpakke som er svært appelerende til kinesiske turister.

Et marked i sterk vekst

Flere og flere kinesere besøker nå Norge, og kinesiske flyselskaper har virkelig fått øynene opp Europa. Videre satses det nå skikkelig fra norske myndigheter på å få flere direkteruter til Norge.

Vi har sammen med vår partner, Apay Nordic, laget en løsning som nå er klar til å rulles ut i hele Norden.

Med Foodback har vi nå en virkelig enkel løsning som vi tror vil tiltrekke mange kinesiske turister til restauranter i Norge. Vårt salgsapparat med dyp kunnskap om det kinesiske markedet står klare til å hjelpe Foodback å lykkes i Norden.

 

Michael Chen, CEO Apay Nordic

Markedsplassen

Alle kunder som tar i bruk Foodback vil få en kinesisk firmaprofil med beskrivelse og bilder, hvor formålet er å gjøre din restaurant så attraktiv som mulig for kineserne. Tilbyr du Alipay og WeChat pay, får du automatisk ekstra synlighet i appen. En kinesisk turist som ankommer Norden vil alltid åpne sin Alipay/WeChat app og se etter forretninger hvor de kan shoppe eller spise.

Hvordan det fungerer

Brukeropplevelsen er den samme enkle som vi kjenner fra Vipps-løsningen vår. Den krever ingenting fra servitørene, og minimal innsats fra gjestene. Eneste forskjellen er at gjesten her vil scanne en QR-kode for å betale. Gjestene kan fortsatt splitte regningen, helt på egenhånd, enklere blir det ikke!

Ønsker du flere kinesiske turister til din restaurant?

Kontakt oss i dag, så setter vi opp en konto til deg på null komma niks 🙂

Allerede en bruker av Foodback, og ønsker å aktivere Alipay og WeChat Pay på dine regningsmapper? Det gjør du enkelt selv på Settings > Bill Folders > Mobile Payment.