78 grader nord

Dette er så langt nord du kan komme hvor du finner restauranter, og Foodback er på plass i Funktionærmessen, Restaurant Nansen og Coal Miners’ Bar & Grill. Her finner du alt fra internasjonale retter laget av de beste råvarer, fokus på arktiske råvarer, og menyer for deg som har hatt en hard økt ute i Svalbards barske natur. Med 15 000 flasker og 300 sorter vin bør alle finne noe etter sin smak.

Funktionærmessen, som er i Funken Lodge sitt nyoppusset bygg, tar i mot sine gjester i all sin historiske og eksklusive prakt. Dette er en bygning som ble satt opp i 1947 for å gi losji til de enslige funksjonærene som jobbet for Store Norske Spitsbergen Kulkompani. I tillegg ble den brukt som representasjonsfløy for gruveselskapet. Den unike atmosfæren ble godt i varetatt ved oppussingen, og gjester viser at de setter pris på den både gjennom kommentarer og vekting når de gir tilbakemelding via Foodback. Kontrasten mellom den rå, bare naturen og den lune varmen i restauranten er til å ta og føle på.

  

Funken Lodge er en oase i villmarken, en luksuriøs basecamp midt i det barske landskapet. Her er det rom for å dele eventyret, Svalbard.Fred Anton F. Ravneberg, Destinasjonssjef i Hurtigruten

Hvor langt sør kan Foodback komme? Følg med så vil dere høre mer om ikke alt for lenge 🙂