Høsten 2017 relanserte vi Foodback på en splitter ny plattform, bygget for enkelhet, fart og skalerbarhet. Etter en vurdering av alle muligheter rundt hvor løsningen skulle kjøre, endte vi opp med Amazon. Foruten å ha gode støtteordninger for startups i vekstfasen, har Amazon en totalpakke med funksjoner som vi kan vokse med. Vi har nå vært i drift litt over et halvt år, og nyter å se kunder som får inn 25-50 ganger så mange tilbakemeldinger de fikk før.

Kvalitet og kvantitet

Mengden tilbakemeldinger er bare halve jobben. En av grunnsteinene i vårt konsept er kvalitet på dataene, som igjen skal presenteres til kundene våre på en enklere måte enn noen gang før. Restauranteiere er travle folk, og de har ikke tid til å sette seg ned å grave timesvis i tallmateriale for å finne forbedringsområder. Med Foodback skal det ta sekunder fra du logger inn til du ser akkurat hvor skoen trykker. Vi har nesten 50 spørsmål i vår katalog, alle godt forankret i forskning. Hver gjest svarer kun på 5, og derfor har vi en responsrate på over 90%, noe ingen andre løsninger kan måle seg med!

Big Data restaurantbransjen ikke har sett maken til før

Vårt mål er å bli restaurantbransjens ledende aktør på Big Data, og vi har fått en god start! En normal restaurant samler gjennom Foodback inn opp mot 8 000 tilbakemeldinger hvert år. Kombiner dette med 50 spørsmål, ferske kommentarer og demografiske data om kundene, og du får Big Data som restaurantbransjen ikke har sett maken til før. Vi jobber kontinuerlig med å lære opp hjernen i Foodback til å kverne denne dataen på nye og smarte måter, som gjør at vi raskt kan fortelle en travel restauranteier hva som fungerer, og hva som bør forbedres. På den måten kan de fokusere på det de kan best, restaurantdrift, så skal vi sørge for at gjestenes tilbakemeldinger kommer inn, struktureres og presenteres på en god og enkel måte.

I videoen under kan du se Foodback in action og  høre litt mer om vår tekniske løsning fra vår CTO, Daniel Chaibi.