Storbyfølelsen midt i lille Stavanger

Gjesteblogg av Renathe Jacobsen

Dersom en beveger seg langs Vågen i Stavanger og tar turen innom Hall Toll, vil nok mange få en «WOW!» følelse. Her er det stor kontrast mellom restaurantbygget og hva en faktisk møter på innsiden. Fra en bygning utført i jugendstil med et enkelt nyromantisk uttrykk, til ett nytt moderne lokal, som virkelig gir THE BIG CITY feeling. Hall Toll er en restaurant, bar og nattklubb, dette resulterer i et spennende konsept som gir mangfold. Planløsningen drar oss inn i en helt annen verdensdel, og lar oss føle på energien en ofte opplever i storbyer. Her er det rom for å slappe av og nyte et bedre måltid, samt å være vitne til et mer hektisk miljø som skaper underholdning.

Sittesoner i alle former og fasonger

Det at Hall Toll tilbyr ulike sittesoner etter kundens behov, gir lokalet bevegelse og åpner opp for ulike målgrupper. Dette kan også by på utfordringer, da det ikke alltid er like lett å utnytte lokalet slik at alle sittesonene blir like attraktive. Dette krever mye planlegging og ofte finner en ikke ut fasiten før en har prøvd ut ulike løsninger i praksis. Her er det gull verdt å få tilbakemeldinger fra kundene, og på denne måten tilpasse sittesonene perfekt etter kundens ønsker. Hos Hall Toll trives kunden mest med de runde bordene, dette er ikke noe rart da disse er godt gjennomtenkt.

Her er noen tips for å oppnå den beste komforten og planløsningen:

 • Gjennomtenkte sittesoner
  Alle sittesonene må være like godt gjennomtenkt
 • Variasjon
  Bruk ulike sittesoner som for eksempel båser, benker, runde-, firkantede-, store-, småbord eventuelt høye bord
 • Ingen liker å sitte på utstilling
  Det bør ikke være for åpent rundt de ulike sittesonene, da ingen kunder ønsker å sitte på utstilling
 • Ikke glem komforten
  Ha komfortable møbler, gjerne litt robuste stoler med myke stoffer. Øynene bestemmer også komforten
 • Utnytt arealet
  Bruk egendesignede benker for å kunne utnytte arealet bedre. Suppler gjerne med firkantede bord som gir mulighet for både tomannsbord og langbord
 • Bryt opp større lokaler
  Er lokalet stort kan en gjerne heve gulvet enkelte plasser i lokalet og bruke skillevegger
 • Bevegelighet
  Husk god passasje mellom sittesonene
 • Folk flest liker det lunt og godt
  Ha alltid i bakhodet at vi mennesker trives best i lune og mer intime settinger

Hall Toll vil fortsette å jobbe videre for å oppnå den perfekte planløsningen og komforten for sine kunder. Det blir spennende å følge Hall Toll videre, og se hvordan de løse de ulike utfordringene de møter på. En ting er hvert fall sikkert og det er at de har et flott konsept som virkelig gir kundene THE BIG CITY feeling.

 

OM FOODBACK

Foodback er fremtidens måte å samle tilbakemeldinger på. Mens de andre løsningene på markedet gir deg et verktøy du må bruke masse tid på å konfigurere og følge opp, så tilbyr Foodback en solid alt-i-ett løsning:

 • Responsrate på over 90%
 • Over 50 ferdige spørsmål forankret i forskning
 • Raskt og enkelt for både gjest og servitør
 • Superenkel Vipps-betaling med splitt regning
 • Helsides digital annonse som vises til alle dine gjester
 • Smart og kraftig analyseverktøy, tilgjengelig på alle enheter

Kontakt ossLes mer om Foodback

OM FORFATTEREN

Renathe Jacobsen

Renathe Jacbosen

Interiørdesigner

Renathe er lidenskaplig opptatt av interiør, med et godt øye for detaljer. Studerer i dag teknisk design med CAD ved Noroff.

Flere blogger

Interessert i en demo for din restaurant?