Velkommen ombord, Anders!

Da var tiden kommet for å ta steget ut av Stavanger og utvide horisonten. Vi opplever stor pågang og entusiasme rundt Foodback, og åpner derfor kontor i Oslo, hvor vår nye selger, Anders W. Lunde vil holde til. Anders har bred erfaring med salg, med stort pågangsmot og en personlighet som kler Foodback godt. Han er allerede i gang med å bygge relasjoner i Oslo, og de første kundene er signert. Vi gleder oss til fortsettelsen 🙂

Anders Wevling Lunde at Foodback

Hva tenker du om din nye rolle i Foodback?
«Jeg er veldig glad for å være en del av Team Foodback. Selskapet har internasjonale ambisjoner med et unikt produkt som tilfører høy kundeverdi. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å rulle ut Foodback i Oslo-restauranter.»

Hvordan er det å ha kontorplass i StartupLab?
«Det er kult å sitte i et så innovativt og energisk gründermiljø. Mange fascinerende ideer, bedrifter og mennesker. Og ikke minst inspirerende. Teamet i Startuplab som bistår start-ups i miljøet her er meget profesjonelle, en ideell plass for Foodback og meg å starte opp i Oslo.»

Vi flytter inn i StartupLab

I tillegg til å signere Anders trengte vi en base i Oslo. Etter å ha vært på et foredrag med Rolf Assev fra StartupLab på DNB NXT, ble vi gira på å høre mer om dem. Etter en kopp kaffe og et par telefonsamtaler konkluderte vi med at StartupLab var et perfekt miljø for et selskap som oss! Det er gull verdt for oss med en plass i StartupLab, hvor vi får en konstant feed av positiv inspirasjon og tilgang til et bredt og kunnskapsrikt støtteapparat.

Vi skal senere dette året hente mer kapital for å sikre videre vekst, og er allerede satt i kontakt med interessante investorer vi tidligere ikke har hatt på raderen. Det var imidlertid ikke bare å banke på døren og få en nøkkel, for StartupLab tar ikke inn hvem som helst. Vi søkte, ble tatt inn til intervju og fant umiddelbart kjemien, og nå har vi fått oss kontorplass hos de i Forskningsparken! ?

Lauga Oskarsdottir (StartupLab) og Anders W. Lunde (Foodback)

Vi har tatt en prat med Lauga Oskarsdottir, som er “Head of Lab” ved StartupLab:

Hva er det som driver deg til å jobbe med start-ups?
«Jeg har sittet som gründer på startuplab selv i 2014 i en fase hvor jeg hadde store ambisjoner, men få forutsetninger for å lykkes med de. I den settingen var Startuplab et perfekt sted å være, både for å bli utfordret, og få backing av gründere som hadde fått det til før meg.  Å nå være i den posisjonen hvor jeg kan bidra til å hjelpe andre teknologigründere i tidlig fase, er veldig givende og gøy.»

Hva tenker du om Foodback, og kan du si noe om hvorfor vi ble valgt inn som medlem?
«Foodback har utviklet et solid og brukervennlig produkt med stort potensialet. Det som imponerte oss mest var fremdriften og resultatene dere har klart å skape på kommersiell side på kort tid. Hovedårsaken til at oppstartselskaper feiler, er at de ikke lykkes med å kommersialisere produktet sitt. Her har dere gjort en solid jobb, og lyktes med å få med betalende kunder inn i tidlig fase. Det blir spennende å følge dere videre i laben».