Akustikken er halve opplevelsen

Gjesteblogg av Renathe Jacobsen

Tango har tatt lyden på alvor

Restauranten Tango åpnet nylig opp i sitt nye lokale på Torgterrassen i Stavanger. Ikke bare har de flyttet hele restauranten, de har også gjort store endringer når det kommer til innredning. Som restauranteier er det mange detaljer å ta hensyn til, maten skal ikke bare være utsøkt, men lokalet skal også være innbydende både når det kommer til det estetiske og det funksjonelle. Akustikk er kanskje ikke noe de fleste har et bevisst forhold til, men bommer restauranten der, blir gjestene fort ør i hodet på en travel dag. Det er ulike tiltak en kan gjøre for å skape en bedre akustikk i et rom. Tango er et godt eksempel på en restaurant som virkelig har hørt på tilbakemeldinger fra sine gjester og gjort noe med dette i sitt nye lokale.

Restaurant Tango i Stavanger - Foto: FoodbackFor selv om Tango har fått utsøkte tilbakemeldinger på sin mat, har gjester uttalt seg om dårlig akustikk og at lokalet kunne føles kaldt og kanskje litt upersonlig. Dårlig akustikk oppstår blant annet av harde overflater, det er derfor viktig å tenke på hvilke produkter og materialer en ønsker å bruke når en skal innrede. Om en velger å bruke materialer som betong, stein eller glass kan det være lurt å supplere med mykere materialer som tekstil, tre eller for eksempel kork.

I det nye lokalet til Tango har de klart å skape en fin balanse mellom myke og harde materialer. Taket er nedsenket med lydabsorberende plater som både tar støy og som gjør at lokalet føles mer intimt. Gulvet er tettvevde teppefliser i en herlig mørk grønntone. Veggene består mye av glass, her har de tilført gardiner som vil hindre gjenklang og begrense innsyn. Stolene er i skinn, det samme er bordene – et utrolig spennende materiale å bruke på border. Stilen i lokalet kan gi en følelse av English Country Club eller en Gentlemans Club, med et moderne preg. Det nye lokalet til Tango skiller seg godt ut fra andre restauranter i Stavanger med et unikt design, behagelige møbler og en lun atmosfære.

Visjon vs. praksis

Restaurant Tango i Stavanger - Foto: FoodbackVisjonen en restaurant har om hvordan lokalet skal se ut, fungerer ofte ikke i like godt i praksis som den gjør i teorien. Tango har gjort det meste riktig i sitt nye lokale, der hver minste detalj er nøye planlagt og gjennomført. Helt klart verdt turen innom om en ønsker å oppleve god mat, god akustikk og byens beste stoler.

Tilbakemeldinger er alfa omega

Uten gode tilbakemeldinger fra sine gjester ville det vært vanskelig å treffe så godt som de har gjort. Tango gir seg ikke der, og vil fortsette å lytte til sine gjester ved å dele ut regningen i en Foodback-mappe, hvor man enkelt kan gi en rask og ærlig tilbakemelding på hele måltidsopplevelsen.

OM FOODBACK

Foodback er fremtidens måte å samle tilbakemeldinger på. Mens de andre løsningene på markedet gir deg et verktøy du må bruke masse tid på å konfigurere og følge opp, så tilbyr Foodback en solid alt-i-ett løsning:

  • Responsrate på over 90%
  • Over 50 ferdige spørsmål forankret i forskning
  • Raskt og enkelt for både gjest og servitør
  • Superenkel Vipps-betaling med splitt regning
  • Helsides digital annonse som vises til alle dine gjester
  • Smart og kraftig analyseverktøy, tilgjengelig på alle enheter

Les mer om Foodback

OM FORFATTEREN

Renathe Jacobsen

Renathe Jacbosen

Interiørdesigner

Renathe er lidenskaplig opptatt av interiør, med et godt øye for detaljer. Studerer i dag teknisk design med CAD ved Noroff.

   

Flere blogger

Interessert i en demo for din restaurant?