Siden lanseringen av nye Foodback i september, har det vært full rulle med nye restauranter hver uke. Kundene er det viktigste vi har, og vi er derfor veldig fornøyd med å få ombord Marie Hatjoullis-Olsen, som skal følge opp våre kunder fremover.

Det er essensielt for en nyetablert bedrift og få på plass de riktige personene, så vi stiller høye krav! Vi bygger nå et team og en kultur, og vi ser etter folk med drive, sult og god arbeidsmoral.  Marie tar med seg mye erfaring fra restaurantdrift, og har selv vært med å optimalisere flere restauranter, og det uten Foodback i verktøykassen. Hun er løsningsorientert, strukturert, og har en naturlig tilnærming til å bygge relasjoner til og tillit hos våre kunder. Hennes erfaring og innsikt kombinert med vårt sterke  utviklingsteam vil garantert skape mange spennende funksjoner i Foodback fremover! Thomas Pedersen, CEO

Marie har allerede kommet godt i gang, og jobber i dag tett med ledelsen i flere av Norges aller beste restauranter. I november  satt hun i gang Ekebergrestauranten i Oslo, som knuste rekorden i antall Foodback regningsmapper på én og samme restaurant med 15 (!) stk. Hun har også raskt gjort seg bemerket med sine snappy kommentarer på kontoret, alt fra å tyne de andre for overstadig bruk av allværsjakker til feil oppskrift på spaghetti carbonara 😉

Hvorfor startet du i Foodback, Marie?
Det viktigste av alt uansett hvilken sammenheng, er tilbakemelding. Jeg mener at tilbakemelding er alfa omega for å bli bedre. Og hvem ønsker ikke det? Samtidig ser jeg at den største feilen som blir gjort er å tro at man selv sitter med alle svarene. Nøkkelen til suksess er å ha fokus hva de som kjøper et produkt eller tjeneste vil ha. Brukerstyrt tilnærming. Det er dette Foodback gjør på en magisk enkel måte, og helt og holdent i min ånd! Nytenkende og kommersielt.

Hva skal du bidra med i tiden fremover?
Jeg har tro på å jobbe på en effektiv, strukturert og serviceinnstilt måte. Det ønsker jeg at våre kunder skal få oppleve gjennom min oppfølging. Fremover er det utrolig viktig å fortsette å utvikle produktet vårt tett sammen med våre kunder, slik at vi hele tiden kan tilby det beste. I tillegg har jeg et overordnet mål med å løfte restaurantopplevelsen til alle gjester. Det mener jeg er mulig ved at gjestene selv får anledning til å gi restaurantene direkte tilbakemelding via Foodback.

Når var sist du skrev en anmeldelse på TripAdvisor?
Det har jeg aldri gjort. Jeg har ved et par anledninger skrevet til restaurantene direkte. Da var jeg veldig misfornøyd eller veldig fornøyd. I utgangspunktet ønsker jeg å gi restauranten tilbakemelding der og da på en enkel og diskre måte. Keep it simple!

Share This