Skilt til Foodback Pop Up Restaurant - sosiale medier

Søndag 24. september arrangeres matløypa som en del av Forskningsdagene ved UiS. I Måltidets Hus setter vi opp en PopUp-restaurant sammen med kantinen drevet av Fazer Food Services Norge. Her får du muligheten til å prøve tre spennende retter og legge igjen en tilbakemelding via neste generasjon Foodback.

Mer om Matløypa herhttps://www.uis.no/forskning-og-ph-d/forskningsdagene/matloeypa-paa-ullandhaug_2/ 

Overskudd til veldedig formål

Kanskje mest spennende av alt er at gjestene betaler det de selv ønsker, via vår splitter nye mobilbetalingsløsning. Nye Foodback støtter Vipps-betaling, og har en ekstremt enkel splitt-regning funksjon. Alle inntekter gå uavkortet til Kompass & Co – som jobber for å få ungdom i arbeid med mat som verktøy.

Håper vi ser flest mulig på søndag, dette gleder vi oss til 🙂

Share This